Politie zoekt getuigen verwarde man met mes Spijkenisse

woensdag 10 augustus 2016

Spijkenisse - Dinsdagmiddag 9 augustus zorgde een verwarde man voor onrust in het centrum van Spijkenisse. Luid schreeuwend liep hij van metrostation Centrum naar de Raadhuislaan. Het onderzoek naar wat zich afspeelde tot de aanhouding van de 35-jarige Spijkenisser is in volle gang en de politie zoekt getuigen.

Om 16:40 uur zagen mensen de man met het slagersmes luid schreeuwend lopen bij metrostation Spijkenisse Centrum waar hij onder andere RET medewerkers bedreigde. Toegesnelde agenten achtervolgden de man die inmiddels van het station via het Schepenpad tot zijn aanhouding op de Raadhuislaan voor veel onrust zorgde. Agenten startten een buurtonderzoek en spraken met diverse getuigen op straat en met bewoners en ondernemers. De politie vermoedt dat nog meer mensen tussen metrostation Spijkenisse en de Raadhuislaan getuige zijn geweest van de met een slagersmes zwaaiende man, of door hem zijn bedreigd.

Bent u bedreigd door de verwarde man of bent u getuige en heeft u nog niet met de politie gesproken? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Blijft u liever anoniem? Bel dan 0800-7000. U kunt ook gebruik maken van de link naar het tipformulier.

Laat het ons weten via het tipformulier.

bron: politie.nl | Categorie: wapen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiedam | 112 alarmeringen Schiedam | Goedkoop Tanken in Schiedam | Supermarkten in Schiedam | Weerbericht Schiedam