Dodelijk verkeersongeval Schiedam: 15-jarige aangehouden

zondag 8 november 2015

Schiedam - Vrijdagavond kwam bij een ongeval op de Laan van Bol’es een 21-jarige Schiedammer om het leven. Het onderzoeksteam hield zondagochtend een 15-jarige plaatsgenoot aan.

De 21-jarige werd rond 22:10 uur geschept door een naar later bleek gestolen auto. Hulpdiensten konden hem niet meer redden. Zo’n 100 meter verderop de Laan van Bos’es stond het inmiddels lege voertuig. Volgens getuigen zaten er ten tijde van het ongeval drie of vier personen in. Dien splitsten zich na het ongeval op en renden weg richting de Valeriusstraat en Eduard van Beinumlaan.

Een team rechercheurs is op zoek naar de inzittenden. Zondagochtend was er een eerste doorbraak: een 15-jarige Schiedammer werd in zijn woning aangehouden.

Zoals gezegd: volgens getuigen zaten er drie of vier personen in het voertuig. Naar de identiteit overgebleven verdachten loopt nu een onderzoek. Weet u meer over die inzittenden? Dan de gestolen auto: die bleek de auto 2 november gestolen op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen.

bron: politie.nl | Categorie: ongeluk


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiedam | 112 alarmeringen Schiedam | Goedkoop Tanken in Schiedam | Supermarkten in Schiedam | Weerbericht Schiedam