Vijf straatrovers aangehouden, politie zoekt fietster

maandag 8 februari 2016

Rotterdam - De politie heeft woensdag 27 januari al op de Aakstraat vier Rotterdammers op heterdaad aangehouden voor een straatroof. In de loop van deze week is een vijfde verdachte aangehouden.

Het vijftal viel op die woensdag rond 16.00 uur een vrouw op de fiets lastig die over de Rotterdamse dijk reed. Een man zag dat de vrouw werd lastig gevallen en hij greep in. Het vijftal richtte zich vervolgens op deze fietser en beroofde hem van zijn geld. Ze deden dit onder bedreiging van, wat later bleek, een balletjespistool en een taser. Inmiddels was de politie ter plaatse en die hield meteen vier van de vijf verdachten aan.

De politie wil graag in contact komen met de vrouw die die woensdag 27 januari om vier uur ’s middags op de Rotterdamse dijk fietste en werd lastig gevallen door de groep. Bent u deze vrouw of weet u wie zij is, bel dan 0900-8844.

Het vijftal bestond uit minderjarige jongens. Twee van hen, in de leeftijd van 15 en 16 uit Rotterdam, zijn in bewaring gesteld. De andere drie jongens zijn door de rechter-commissaris onder voorwaarden in vrijheid gesteld. Twee van 16 jaar en een van 14 jaar oud. Op een later tijdstip zullen de jongens zich moeten verantwoorden bij de kinderrechter.

bron: politie.nl | Categorie: diversen


2017 - StraatInfo.nl
Misdaad in Schiedam | 112 alarmeringen Schiedam | Goedkoop Tanken in Schiedam | Supermarkten in Schiedam | Weerbericht Schiedam